5.8 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Belföld Hírek Kiemelt

Volt köztük “egy-két autófeltörő”, de megdöbbentek, “ó mennyien vannak odanézz”

Bár a nemzeti tábornak nem szíve csücske a Facebook, figyelembe véve annak állandó jellegű cenzúráját, egy előnye azért mégis csak van a korábbi időkhöz képest, lássuk be. 

Ha más nem az, előszeretettel használják manapság bűnözők is, hogy elmondják véleményüket, elősegítve ezzel azt, szélesebb körben ismerje meg a társadalom gondolkodásmódjukat. Éppen tagnap adott hírt portálunk arról, hogy bizonyos bűnözők gyilkossággal fenyegették meg a Mi Hazánk elnökét és a sályi felvonulókat, úgy tűnik, kimeríthetetlen forrásként szolgálnak továbbra is.

Újabb két videó jutott szerkesztőségünk birtokába. 

Az elsőn még Miskolcon élcelődnek azon az ellentüntetők, hogy akad köztük “egy-két autófeltörő”, utalva ezzel arra, hogy miközben tartott a nemzeti szervezet demonstrációja, addig a közelben hosszú sorokban hagyták parkoló autóikat.

 

Ilyenkor még nevetgéltek. Később aztán már nem volt ilyen derűs a hangulat, ugyanis bár elállták a Sály felé vezető utat teljesen törvénytelenül, a faluban is várták a megemlékezőket. Az alábbi felvételek tanúsága szerint nem egészen erre számítottak, hüledeztek, meg voltak döbbenve, ahogy ők fogalmaztak:

“ó mennyien vannak odanézz”.

"Élőlájv"

A legszebb az, mikor nem magunknak kell bizonygatni, hogy ha szükséges, kellő létszámmal tudunk megjelenni.

Közzétette: Szajlai János – 2020. február 18., kedd

 

Sály azon az estén a hatalmas rendőri jelenlét és a hazafias szervezetek felvonulásának köszönhetően az ország legbiztonságosabb pontja volt, nem véletlen, hogy a helyiek közül is örömüket fejezték ki.  

Kapcsolódó híreink

Meghalt a férfi, akit szigszalaggal tekertek körbe

Szabó Norbert

Szkíta kori településnyomokat találtak Szolnokon

Kemény János

Ne váljon csalók áldozatává!

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben