23.7 C
Budapest
2020. július 8., szerda
Elemi.hu
Belföld

Visszahívja egyik laktózmentes rétesét a magyar Lidl

Maradvány-laktózmennyiséget tartalmazhat a Lidl-áruházakban kapható 08.11.2020. minőségmergőrzési idejű, 690 grammos, hatdarabos laktózmentes túrós rétes – közölte a boltlánc.

A termék a laktózérzékeny vásárlókra nézve lehet veszélyes, ugyanis tüneteket válthat ki. A Lidl arra kéri a laktózérzékeny vásárlóit, amennyiben vettek a szóban forgó rétesből, ne fogyasszák el, inkább vigyék vissza bármelyik Lidl-üzletbe, ahol blokk nélkül is visszakapják az árát.

A Lidl közölte azt is, hogy az érintett túrós rétesek a laktózérzékenységben nem szenvedő fogyasztók számára egyáltalán nem jelentenek veszélyt. A termékvisszahívás pedig kizárólag a fenti azonosítókkal rendelkező (minőségmegőrzési idő: 08.11.2020.) terméket érinti, a többi laktózmentes rétesre nem vonatkozik. A boltlánc egyúttal elnézést kér az érintettektől.

(Napi.hu nyomán – Fotó: Buksza / Csernátony Csaba)

Kapcsolódó híreink

Miért nem védi megfelelően dolgozóit a Magyar Posta vezetése a koronavírus ellen?

Kemény János

Debreceni polgármester: az önkormányzat átveszi a DVSC-t

Dunai Tibor

Zendülés volt egy magyarországi börtönben

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben