22.9 C
Budapest
2020. július 6., hétfő
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

Véletlenül az oroszok emlékművét koszorúzták meg a románok Tordán

Hősök napja Romániában.

Egyszerűen eltévedtek a hősök napján a tordai civil szervezetek és a katonaság ünneplőbe öltözött képviselői – írja a Főtér.

A romániai hősök napja alkalmából a legtöbb településhez hasonlóan Tordán is koszorúzni indultak a helyi civil szervezetek és a katonaság képviselői. A tisztelgés azonban nem sikerült a legjobban, ugyanis hősi halált halt román katonák helyett az orosz katonák emlékművét koszorúzták meg.

Miután lezajlott katonai tiszteletadás, illetve a rövid beszédek, valamint egy pap imát is mondott, egy hölgy jelent meg, és felvilágosította az ünneplőket, hogy háttal állnak a román katonák emlékhelyeinek. Azok végül áthordták a koszorúkat a megfelelő helyre.

(Főtér)

Kapcsolódó híreink

Salvini keményen odaszólt Berlinnek és Brüsszelnek

Kemény János

Brüsszel hetekig jelentéktelennek tartotta a járványt

Dunai Tibor

Orbán Viktor: Enyhülhetnek a korlátozások

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben