7.6 C
Budapest
2020. április 5., vasárnap
Elemi.hu
Hírek Humor

Vegán aktivisták választották el a tyúkokat a kakasoktól, hogy véget vessenek a megerőszakolásuknak…

Egy spanyol vegán aktivistacsoport szerint a gazdák nemi erőszaknak teszik a csirkéiket, mert összezárják a tyúkokat a kakasokkal. A horgászat pedig gyilkosság…

A gironai “Almas Veganas” (vegán lelkek) aktivistacsoport több visszatetsző videóval hívta fel magára a figyelmet már korábban is, olyan témákban, mint az „állatrabszolgaság” – számol be a spanyol El Dinamo.

A legújabb videójukban Fanny amellett érvel, hogy a horgászbot gyilkos fegyver.

„Mit képzelünk, mégis kik vagyunk? Miénk ez a bolygó? Az állatok a tulajdonaink? Rendben. A horgászat nem sport, hanem gyilkosság.”

A Legal Fishing Worldwide Facebook oldal csak ennyit írt a vegán csoportról:

„A vegánok annyira rohadtul furcsák…”

A csoport legújabb videójában pedig elmagyarázzák, hogy azért választják el a tyúkokat és a kakasokat a saját állatmenhelyükön, mert különben „megerőszakolnák őket a kakasok.”

Az ehhez hasonló csoportok vajon elősegítik a környezetvédelem ügyét, vagy rombolják? A kérdés megválaszolását az olvasókra bízzuk.

(El Dinamo, New York Post)

Kapcsolódó híreink

A Mi Hazánk kész megakadályozni a fővárosban kihelyezett új parkolóórák használatát.

bojtilaszlo

Dobrev Klára havonta 4.870.180 forintért szapulja Magyarországot

Dunai Tibor

Nem kapcsolja ki az áramot az E.ON a járványhelyzet végéig

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben