28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Vascsővel és sprayvel sportolókra vadászott egy férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hajtóvadászatot indított az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint futókat és egy kerékpárost támadott meg a II. kerületben. A férfi elfogására külön nyomozócsoportot hoztak létre a Budapesti Rendőr-főkapitányságon – írja a Police.

A 39 éves B. Ferenc 2019. február 22-én sprayvel lefújt egy futót, majd dulakodni kezdtek, és egy vascsővel is megütötte a sportolót. A gyanú szerint B. Ferenc 2020. április 22-én megtámadott egy kerékpározót, ezúttal is sprayt használt, és őt is megütötte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság külön nyomozócsoportot állított fel a férfi elfogására, és hajtóvadászatot indított, aminek eredményeként 2020. április 30-án 8 óra után II. kerületi körzeti megbízottak a Kálvária-hegy közelében elfogták B. Ferencet, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A 39 éves férfi elszámoltatása folyamatban van, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást a II. kerületi Rendőrkapitányság.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Niedermüller Péter akár 700-800 forintos parkolási díjat sem tart elképzelhetetlennek

Irányi Dániel

Gyermekpornográfia miatt körözték az ír férfit, ő angoltanárként magánórákat adott Budapesten

Szabó Norbert

Európai minimálbér – Dobrev Klára ámokfutása

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben