16.7 C
Budapest
2020. május 25., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy Hírek Kiemelt

Vádat emeltek egy droggal kereskedő egyetemista lány ellen Pécsen

Kábítószer-kereskedelem miatt vádat emeltek a egy húszéves egyetemista lány ellen, mert extasytablettát árult egy pécsi szórakozóhelyen tavaly februárban – tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

A Pécsi Járási Ügyészség által megvádolt lányt a szórakozóhely biztonsági őrei fülelték le, miközben öt tablettát adott el egy férfinak a nála lévő több mint ötven közül. A vádlott korábban egy ismeretlentől vette a tablettákat, hogy később eladja őket – írták.

Az ügyészség – a járványügyi helyzet miatt bevezetett új jogszabályok alapján, tárgyalás mellőzésével – büntetővégzés meghozatalát indítványozta.

Forrás: MTI, Fotó illusztráció: MTI/Mihádák Zoltán

Kapcsolódó híreink

A lengyel jobboldal a kormánypárttól a radikálisok felé fordul

Irányi Dániel

Mi Hazánk: Elkészült a trianoni békeszerződésről szóló törvényt hatályon kívül helyező törvényjavaslat

Kiss Albert

A magyar társadalom legszegényebb 30 százaléka neveli a gyerekek több mint felét

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben