9.8 C
Budapest
2020. március 30., hétfő
Elemi.hu
Külföld Tudomány

Űrhajósok adtak tanácsokat a kis térben töltött hosszú idő átvészeléséhez

Az Európai Űrügynökség (ESA) kötelékében dolgozó német asztronauták adtak tanácsokat a kis térben, másokkal együtt eltöltött hosszú idő átvészeléséhez egy csütörtöki élő internetes adásban.

A #SpaceConnectsUs elnevezésű program keretében Thomas Reiter űrhajós arról beszélt, hogy a járvány miatt karanténba kényszerült emberek helyzete nem különbözik annyira a Nemzetközi Űrállomáson szolgáló asztronautákétól.

 Reiter azt javasolta a négy fal között lévőknek, hogy tartsák magukat egy szigorú napi rutinhoz.

Alexander Gerst űrhajós, aki a program többi résztvevőjéhez hasonlóan otthonából jelentkezett be, a munka és a szabadidő szélválasztásának fontosságát hangsúlyozta.

Reiter mindenkinek azt javasolta, hogy “mindig csak előre tekintsen” és csak azokra a dolgokra fókuszáljon, amelyeken változtatni tud, és ne rágódjon azokon, amelyeken nem.

MTI

Kapcsolódó híreink

Újra egymásnak feszült Lengyelország és Oroszország

Kiss Albert

Újabb korrupt román exkormánytag kacsóin kattant a bilincs

Szabó Norbert

Már létezik ortodox zsidó gengszter rap is!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben