28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Újra tanárt késeltek, ezúttal Budapesten

Még a villamoson elfogták szerdán dél után nem sokkal a pestszenlőrinci rendőrök azt a 38 éves férfit, aki az 50-es villamoson késsel fenyegetőzött és azzal többször is megszúrt egy iskoláscsoportot kísérő tanárt. A szurkálásra csak később derült fény, mivel a tanár a rendőrök kiérkezése előtt leszállt a villamosról és elment a helyszínről, írja a police.hu. A hatóságot végül az az orvos értesítette, akinél ellátásra jelentkezett. Az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a 38 éves budapesti T. Istvánt súlyos testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság (!) miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd – mivel a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás miatt körözte – a Fővárosi Büntetés- végrehajtási Intézetbe vitték jogerős büntetésének letöltésére.

(police.hu)

Kapcsolódó híreink

Fideszes politikusbűnözés gyanúja miatt tett feljelentéseket a Mi Hazánk

Szabó Norbert

Macron május 11-ig meghosszabbította a kijárási korlátozásokat Franciaországban

Dunai Tibor

Gyorsan elszálló balliberális ígéretek

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben