18.8 C
Budapest
2020. június 7., vasárnap
Elemi.hu
Hírek

Újra lesz mit böngészniük a balliberálisoknak munkaidőben

Nem tudjuk, mekkora az igény az ilyen jellegű oldalak munkaidőben való böngészésére, de azt látjuk, rendkívül fontos téma, úgyhogy bizonyos, többeknek hiányzott már.

Éppen ezért biztosan sok balliberális, fővárosi közgyűlésben ülő képviselő lélegezhet fel, mert ismét elérhetőek az LMBTQ oldalak a budapesti városházán Karácsony Gergely győzelme után.

Megszüntette azt a korábban, még Tarlós István által kezdeményezett pert, amelyet az előző városvezetés az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) egyik döntése ellen indított – számolt be az Index. A Hatóság korábban azért marasztalta el a fővárost, mert kiderült, hogy a Főpolgármesteri Hivatal blokkolja az LMBTQ témájú honlapok elérését számítógépes hálózatából.

(fotó: nlc.hu)

Kapcsolódó híreink

Marokkói határsértőket fogtak Nyírbátorban

Szabó Norbert

Mark Zuckerberg leváltását sürgeti a Facebook éléről George Soros

Irányi Dániel

Tordai Bence felesége is pozícióhoz jutott

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben