21.9 C
Budapest
2020. július 7., kedd
Elemi.hu
Belföld Hírek

Újabb Wizz Air botrány.

Csak a szokásos pökhendi stílus…

 

Szombaton reggel az Index adta hírül egy olvasójukra hivatkozva, hogy a Wizz Air frankfurti járatának körülbelül 50 utasa nem fér fel a gépre., mert az eredetileg az útvonalon közlekedőnél kisebb gép állt csak rendelkezésre. Az Index beszámolójából az derül ki, hogy a helyszínen meglehetősen kaotikus állapotok alakultak ki és az utasok nem igazán kapták meg a szükséges tájékoztatást azzal kapcsolatban, hogy mi történt és mi vár rájuk addig, amíg nem érkezik új gép, mikor jön a pótlás és hogyan és milyen kártérítést kaphatnak.

Szombat délutánra, úgy tűnik, egészen magas szintre jutott az ügy, a Miniszterelnökség ugyanis közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben közölték, hogy elfogadhatatlan a Wizz Air légitársaság szombat reggeli Frankfurt-Budapest járatának utasaival szemben tanúsított bánásmód, különösen az állítólagos technikai meghibásodás folytán előállt helyzet légitársaság általi kezelése, az utasok megfelelő tájékoztatásának és alternatív lehetőségek felajánlásának elmulasztása, ezért Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár az arányos jogkövetkezmények megállapítása érdekében fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményez. (24.hu)

Kapcsolódó híreink

Egy bőröndbe zárta, így szabadult meg beteg kutyájától a kiskundorozsmai állatkínzó

Szabó Norbert

Orbán az amerikai-izraeli állásponton van és nem “Trianonozna”

Szabó Norbert

Kérjen bocsánatot Donáth Anna azoktól a tanároktól, akiket megsértett!

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben