23 C
Budapest
2020. augusztus 8., szombat
Elemi.hu
Bűnügy

Újabb unokázós csalókat fogtak el

A komlói rendőrök két nap alatt elfogták az elkövetéssel gyanúsítható párost.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. július 29-én délután Lovászhetényben egy 25 éves véméndi férfit és egy 21 éves szebényi nőt fogtak el, majd előállították őket a Komlói Rendőrkapitányságra.

A gyanú szerint egy pécsváradi asszonyt azzal hívtak fel 2020. július 27-én délután, hogy a fia balesetet szenvedett. A hívó azt mondta, hogy nem sérült meg senki, de a fia a másik autóban kárt okozott, és azt meg kell téríteni. A telefonáló három millió forintot kért, és szóval tartotta a sértettet, majd időközben megérkezett az asszony lakására egy férfi, aki azt állította, hogy őt küldték a pénzért. A sértett átadta neki a pénzt, majd a férfi távozott a helyszínről. A telefonáló továbbra is szóval tartotta a nőt, hogy a társa minél messzebbre juthasson, és hogy a sértett addig se tudjon mást felhívni.

A komlói rendőrök a nyomozás során beazonosították a csalókat, majd 48 órán belül elfogták a két feltételezett elkövetőt. Előállították őket a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként, amely során beismerték tettüket. Őrizetbe vételüket követően kezdeményezték letartóztatásukat.

A rendőrök a vagyonbiztosítás keretében egy autót, 800 ezer forint készpénzt és egy tévét foglaltak le.

A férfi és a nő ellen csalás elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

Kapcsolódó híreink

Megütötte fegyverével a nyolc hónapos terhes nőt, majd megerőszakolta

Szabó Norbert

Öt keresi a rendőrség: dohányboltot rabolt ki Szombathelyen (+videó)

Kiss Albert

Forgalommal szemben hajtott egy román nő az M0-son, rendőrök állították meg

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben