24.3 C
Budapest
2020. július 11., szombat
Elemi.hu
Sport

Új edző az Újpestnél

“Hét év után, a kialakult helyzetre tekintettel közös megegyezéssel szerződést bontott az Újpest FC vezetősége a vezetőedzővel. A szerb szakember 2013 októberében érkezett a csapathoz és vette át a lila fehérek irányítását. Ez idő alatt egy bronzéremhez a 2017/2018-as szezonban, egy szuperkupához 2014-ben, és két kupagyőzelemhez (2013/14, 2017/18) segítette a csapatot – írják közleményükben a lila-fehérek.

Munkáját a szerb származású Predrag Rogan veszi át, aki az FK Napredak Kruševac csapatától érkezik.

A fiatal edző neve nem ismeretlen az újpesti család előtt. Rogan 2015 júliusában vette át a Serbian League nyugati oldalán, Mačva Šabac-t. Ő segítette a csapatot a 2015 és 2016 szezonban a Szerb Első Ligába, majd innen az útja a Szusza Ferenc Stadionba vezetett, másodedzőként erősítette klubunkat a 2017/2018-as szezonban.

2018-ban aztán visszatért Szerbiába és a Szerb Első Liga oldalán a TSC Bácska Topolya vezetőedzője lett. 2018 októberében nevezték ki a szerb SuperLiga klub Spartak Szabadka menedzserének. Innen ült át a szintén első ligás FK Napredak Kruševac kispadjára.

A bajnokság ideje alatt Rogan a jelenlegi szakmai stábbal folytatja a munkát.

Az Újpest FC ezúton is megköszöni Nebojsa Vignjevic munkáját, és sok sikert kíván a jövőbeni feladatokhoz!”

(Forrás: ujpestfc.hu)

Kapcsolódó híreink

Nincs nap “rasszista botrány” nélkül…

Kemény János

A román sajtó szerint egy román focista nyerte az idei Puskás-díjat

Kemény János

Politikus is lehet visszavonulása után Hosszú Katinka

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben