19.5 C
Budapest
2020. június 2., kedd
Elemi.hu
Hírek Sport

UEFA Maffia: Betiltották a Fradi 56-os koreográfiáját

A Ferencváros első és egyben legnagyobb szervezett szurkolói csoportja a Green Monsters, ismét méretes látvánnyal készült a csapat soron következő Európa Liga meccsére. Azaz csak készült volna, mert az UEFA közbeszólt.

November 7-én játszott a Fradi a CSZKA Moszkvával az Európa Liga csoportkörében, így a szurkolók az európai porondra méltó koreográfiával várták a ruszkikat. Szabályosan jelentették le a tervezett korográfiát, azonban az UEFÁ-nak nem tetszett, így rögtön be is tiltotta. Az indoklás az, hogy a látványt politikai üzenetként, állásfoglalásként értelmezik. Értik, a ruszkik ellen november 7-én, néhány nappal az 56-os forradalom leverése után… A Ferencváros vezetői végig a szurkolók mellett álltak az ügyben, de ez is kevésnek bizonyult.

Előre mind pesti srácok!
A betiltott látvány így nézett volna ki

Innen pedig olvassák el a Green Monsters közleményét: “Felháborítónak tartjuk, ahogy a futball vezetői állnak a szurkolókhoz idehaza és nemzetközi téren egyaránt. A jövőben biztosan szervezetten fogunk fellépni ellenük, a szurkolók és a hangulat üldözése ellen. A hangulatnak és a fanatizmusnak is köszönhetően újra ott vagyunk az európai küzdelmekben hosszú idő után. A mérkőzések szerves része a bemutatott látvány, melynek elkészítésére nem kevés energiát és pénzt fordítottunk. Ehhez pedig a TI hozzájarulásotok is elengedhetetlen volt a gyűjtőurnáknál. Ezt köszönjük még egyszer!” 

Az szurkolói körökben az Európai Labdarúgó Szövetséget UEFA MAFIÁNAK hívják, szinte nincs olyan komolyabb szurkolói csoport, akik ne készítettek volna legalább egy kiírást róluk.

Kapcsolódó híreink

Irak nem lehet más országok elleni háború kiindulópontja

Kiss Albert

Károly brit trónörökös koronavírus-tesztje pozitív lett

Dunai Tibor

Az afganisztáni NATO erők már nem közlik a lázadók támadásainak számát

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben