13.7 C
Budapest
2020. június 2., kedd
Elemi.hu
Belföld Hírek

Túrkevéről jött az idős néni kirablója.

Két nap alatt elfogták…

Egy férfi 2019. augusztus 5-én este Budapest XIII. kerületében, a Visegrádi utcában hátulról ellökött egy idős asszonyt, aki a földre esett. Az elkövető megpróbálta elvenni a táskáját, az asszony azonban nem engedte el, és kiabálni kezdett. A férfi befogta a sértett száját, majd megfenyegette. Eközben elszakadt a táska, aminek a tartalma a járdára hullott. Az elkövető felkapta a sértett pénztárcáját és elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói rövid időn belül azonosították a 26 éves túrkevei V. Lászlót, akit másnap délelőtt egy XIII. kerületi internetkávézóban fogtak el.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit őrizetbe vették és rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tesznek V. László letartóztatásának indítványozására.(police.hu)

Kapcsolódó híreink

Nincs koronavírus-fertőzésre utaló jel a kínai pilótánál

Szabó Norbert

Segített rajta, hazavitte, hálából megerőszakolta a kislányát, enyhe büntetést kapott

Kiss Albert

Németországba is megérkezett a koronavírus

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben