28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek Kiemelt

Toroczkai: Vesszen Trianon, részt veszünk a kegyeleti Trianon-megemlékezésen (+videó)

Mi Hazánk Mozgalom a járványhelyzet miatt későbbre halasztja az ENSZ genfi székházáig tartó vonulását, viszont több ezer nemzeti zászlót, a gyerekeknek pedig szintén több ezer Trianon-logót ábrázoló papírzászlót osztott ki szerte az országban, a trianoni békediktátumra emlékeztetve. – mondta Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Mi Hazánk csatlakozik a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom pénteken, 2020.06.05-én, 19:30-kor kezdődő budapesti kegyeleti, megemlékező felvonulásához, amelyet “politikai tartalmú beszédek” nélkül engedélyezett csak a rendőrség. Hogy ennek mi köze van a járványhelyzethez, az kérdés?

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Ha hihetünk a kínaiaknak, egyetlen újabb esetet sem jelentettek Vuhanból

Szabó Norbert

Zászlónacionalizmus történelemhamisítással

Joó György

Hollandia: szudáni menedékkérő késelt halálra egy 18 éves fiút

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben