14.6 C
Budapest
2020. május 28., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Toroczkai László újra nyert Ásotthalmon

A Mi Hazánk saját erőből kampányolt, de tisztességesen, a haza szolgálatával igyekszik bizonyítani – jelentette ki Toroczkai László a Csongrád megyei Ásotthalom-Kissoron vasárnap.

A Mi Hazánk nem több milliárd forint közpénzből kampányolt, mint ahogyan politikai versenytársai – mondta a Mi Hazánk elnöke azt követően, hogy gyermekei társaságában leadta szavazatát az ásotthalom-kissori közösségi házban.

Az elnök úgy fogalmazott: bár a Facebook cenzúrája és a pénztelenség is sújtja a pártot, bízik abban, hogy az emberek a tisztességes munkát fogják honorálni, és ahol polgármester- vagy képviselőjelöltjeik, illetve megyei listáik vannak, nyerni fognak.

Toroczkai László elégedett lenne, ha Ásotthalmon harmadik alkalommal is megnyerné a polgármester-választást, és azokban a megyékben, ahol már az európai parlamenti választásokon is 5 százalék körüli szavazatot kapott a párt, képviselőik is lennének a közgyűlésekben.

A választás.hu adatai szerint a Mi Hazánk-elnököt 68,42%-kal választották ismét polgármesterré a csongrádi településen.

(MTI)

Kapcsolódó híreink

Új Puskás Stadion: 500 parkolóhely lesz 68 ezer nézőre. Információk.

bojtilaszlo

Mark Zuckerberg leváltását sürgeti a Facebook éléről George Soros

Irányi Dániel

“A Hableány tragédiánál azért irányított a TEK, mert a katasztrófavédelem alkalmatlan”

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben