16.1 C
Budapest
2020. április 4., szombat
Elemi.hu
Hírek

Toroczkai László: Hazaárulást követettek el, akik a törvény ellen szavaztak (+videókkal)

Támogatta a veszélyhelyzet meghosszabbításától szóló törvényt a Mi Hazánk Mozgalom. A Magyarország élőben vendége Toroczkai László, a mozgalom elnöke volt.

Az emberek egészsége nem lehet politikai alku tárgya – hangoztatta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Hír TV-ben.  Kiemelte, hogy sokan félreértelmezik ezt a törvényt, mert csak a rendkívüli járványügyi helyzettel kapcsolatos intézkedésekben dönthet a kormány az Országgyűlés nélkül.

Toroczkai László leszögezte, hogy

aki ezt a törvényt most nem szavazta meg, az hazaárulást követett el.

A mozgalom elnöke hangsúlyozta, hogy

Európa a liberalizmusa miatt fog alulmaradni a járvány elleni harcban Kínával szemben.

Ásotthalom polgármestere beszélt arról is, hogy érdemes lenne a kormánynak megfontolnia a kijárási tilalmat, ezzel elejét lehetne venni egy súlyos helyzet kialakulásának. De véleménye szerint a cseh modellt is megérné megvizsgálni, hiszen ott csak maszkban lehet az utcára lépni.

Teljes beszélgetés:


Forrás: elemi.hu/Hír TV

Kapcsolódó híreink

Újra börtönbe csukták Sztojka Ivánt, Marian Cozma egyik gyilkosát

bojtilaszlo

Félelmetes ütemben pusztulnak a növények.

bojtilaszlo

Egész gyors volt: 78 év után kértek bocsánatot

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben