22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Tömegjelenetek: záhonyiak attól félnek, hogy az ukránok a városban ragadnak (videók)

Még mindig nagy számban mennek haza az ukrán állampolgárok, s a koronavírus-járvány idején különösen veszélyesnek ható tömegjelenetek zajlódnak le a határátkelőkön.

Záhonynál nagyon sokan várnak arra, hogy átléphessék a magyar–ukrán határt. Az utasokért buszok mennek a csapi oldalról. Csapnál buszok sokasága vár egy-egy jól fizetett fuvarra. A felvételen azt is látni, hogy már az ukrán határállomáson orvosi segítségre szorul egy illető, aki elájult a hosszas átkelés során. A hazatérő vendégmunkások elmondása alapján hosszú órákba telik, míg átjutnak a határon.

Ukrajna a többi országhoz hasonlóan lezárta a határait, de a kint rekedt állampolgárait beengedi, igaz, minden hazatérőnek 2 hetes önkéntes karanténba kell vonulnia. Kárpátalján már csak 3 átkelő működik, Magyarország viszonylatában a csapi.

Forrás: kiszo nyomán

Kapcsolódó híreink

Modern oldalfegyverekkel szerelik fel a rendőröket

Dunai Tibor

Vízszennyezési bírságot kapott Mészáros Lőrinc erőműve

Szabó Norbert

Mára is jutott egy gyilkosság, ezúttal Zalaegerszegen

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben