21.7 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Többször kérte a kőszegi nagymama a fiát, hogy ne bízza rá a kislányát

Múlt hét pénteken, Kőszegen, egy négyéves kislány zuhant ki a második emeletről. A baleset azért következhetett be, mert a 82 éves nagymamája felügyelet nélkül hagyta a kisgyermeket. Szerencsére nem a betonra esett, így túlélte a zuhanást. Jelenleg a győri kórházban ápolják, állapota stabil.

A kislány nagymamája a kutyát sétáltatta, ezért hagyta egyedül a gyereket. Egy szemtanú szombaton az RTL Klubnak arról beszélt, a nagymama nem akarta elhinni, hogy az ő unokája kiesett az ablakon, azt mondogatta, biztos csak elesett és föl akarta vinni a lakásba. Mikor kiderült, mekkora a baj, ő is rosszul lett és kórházba kellett vinni.

Az RTL Klub Híradójának a család egyik közeli ismerőse szolgáltatott részleteket a balesetről. Az ismerős elmondása szerint a 82 éves nő többször kérte fiát, ne bízza rá az unokát, mert már túl idős ahhoz, hogy vigyázzon rá. Szemtanúk szerint volt, hogy az apa a nagymama ajtaja elé állította a kislányt, hogy sírjon, amíg be nem engedik.

(RTL Klub nyomán)

Kapcsolódó híreink

Átvonultak rajtunk a bolgárok és a románok múlt éjjel

Dunai Tibor

800 óvónő hiányzik a magyar óvodákból.

bojtilaszlo

Csernobil: veszélyesen közel a tűz az atomerőműhöz (videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben