22.8 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Hírek Sport

Többet keres egy focista a Videotonnál, mint a Bundesligában?

A Mol Fehérvár FC  le akar igazolni egy nagydarab, román védekező középpályást, Dragoș Ionuț Nedelcut. Ez még önmagában nem akkora hír, de a hozzá kapcsolódó részletek már igazán érdekessé teszik.  Dragoș Nedelcu egy fiatal román válogatott, aki az FCSB-ben (korábbi nevén Steaua Bukarestben) játszik, és szép focikarrier előtt állhat 22 évesen – írja az Index.

A román Fanatik szerint pedig Nedelcu azt mondta klubtársainak, hogy

a vidibe évi 400 ezer eurós (135 millió forintos) fizetésért igazolna át,

ami havi 33 ezer eurós bérre jön ki. És az is elhangzott eszerint, hogy a fehérvári csapat egyébként 50 ezer eurót is tud fizetni egy hónapban, ami forintban majdnem 17 millió forint havonta, évente 202 millió forint. A román válogatott Nedelcu fizetése egyébként 15 ezer euró Bukarestben.

Az Index.hu szerint a románok állítása azért erős, mert azt jelenti, hogy bérekben már az egészen komoly bajnokságok szegényebb csapataival is összemérhető pénzeket szakíthatnak itthon is a focisták.

(Index nyomán, kép: Székesfehérvári szurkolók MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Kapcsolódó híreink

NL: a törökökkel, a szerbekkel és az oroszokkal egy csoportban a mieink

Kiss Albert

Nem indít saját jelöltet a Fidesz a dunaújvárosi időközi választáson

Dunai Tibor

Novák Előd: a momentumos polgármester betiltotta a keresztállítást

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben