14.2 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Hírek

Többek között csecsemővel is fajtalankodott, mégis sokallja a büntetését

Zaklatta, erőszakolta a nevelése alatt álló gyerekeket egy kiskunfélegyházi férfi – derül ki az ügyészség közleményéből. A férfi gyermekpornó képeket és videókat tartott és terjesztett.

„… a felügyelete alatt álló kiskorú személyekről ilyen jellegű felvételt készített, továbbá csecsemőkorú gyermekével és egy, a tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végzett” – olvasható az ügyészségi beszámolóban.

A vádlott már az előkészítő ülésen beismerte bűnösségét, a bíróság pedig tizenkét év fegyházra és tíz év közügyektől való eltiltásra ítélte a történtek miatt – egyúttal mindkét gyerek esetében megvonták tőle a szülői felügyeleti jogot.
Az ítélet nem jogerős, mivel a letartóztatásban maradó vádlott, ügyvédje támogatásával enyhítésért fellebbezett. A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség ugyanakkor a fellebbezéseket alaptalannak ítélte: álláspontja szerint az elsőfokú ítéletben kiszabott büntetés arányos, ezért annak helybenhagyását indítványozta. Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni a fellebbezésekről.

Kapcsolódó híreink

Dörner György: Magyarországról mérgezik Magyarországot

Gabay Dorka

Nem akarta felvenni a maszkot, inkább lelőtte a biztonsági őrt

Kiss Albert

Trump és Orbán titka, ami miatt Toroczkai kér valamit tőlük (+videó)

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben