21.7 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Bűnügy

Több mint 50 kiló marihuána egy kamionban

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett miatt folytat nyomozást egy 57 éves férfi ellen.

A magyar férfi által vezetett kamiont 2020. július 13-án a hajnali órákban, az M7-es autópálya sormási pihenőjében ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei.

A járműszerelvény átvizsgálása során a félpótkocsi oldalsó tároló rekeszeiből kialakított helyeken kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. Ezt követően a Zala megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a különböző rejtekhelyekről több mint 50 kilogramm – az előzetes szakértői vélemény alapján – marihuánát foglaltak le, melynek feketepiaci értéke több tízmillió forint.

A rendőrök a férfit elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a sofőr letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2020. július 14-én elrendelt. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja az ügy vizsgálatát.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

„Mindjárt homlokon szúrlak!” – egy átlagos budapesti este (VIDEÓVAL) FRISSÍTVE

Gabay Dorka

Az utcán esett egymásnak két család Baranya megyében

Dunai Tibor

Tipikus szamurájos eset Tarnaleleszen, friss ítélettel

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben