22.7 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Tizenöt éves fiút raboltak ki Miskolcon

Három személy bántalmazott egy 15 éves fiút Miskolcon, majd elvették az értékeit.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 12 éves és egy 15 éves fiúval, illetve egy 15 éves lánnyal szemben.

A gyanúsítottak 2020. május 31-én 23 óra előtt Miskolcon, a Batthyány sor közelében egy arra gyalogosan közlekedő ismerősüket leszólították, majd lefogták, bántalmazták és elvették tőle mobiltelefonját és fülhallgatóját. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök a támadók közül a 15 éves fiút fél órán belül, míg 12 éves társát egy órán elfogták. A 15 éves lánnyal szemben a nyomozók elfogatóparancsot adtak ki, őt másnap a délelőtti órákban fogták el.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 15 éves támadókat őrizetbe vette, és előterjesztéssel élt letartóztatásuk indítványozására.

(Police.hu – Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

Három évet kapott a Tiszaújvárosban rabló és molesztáló egyiptomi férfi

Szabó Norbert

Gyöngyöspata: Azok is kaptak kártérítést, akik több száz órát hiányoztak

Szabó Norbert

Országos látogatási tilalom lépett érvénybe a koronavírus miatt

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben