22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Belföld

Titkolja a Jobbik, hogy hányan léptek ki Jakab elnökké választása óta

Sneider Tamás, a Jobbik volt elnöke múlt heti Facebook-bejegyzésében élesen bírálta a Jakab Péter-féle új vezetést, posztjában többek között tömegessé váló kilépési hullámról tett említést.

A Népszava a bejegyzés megjelenését követően érdeklődött a Jobbiktól, hogy jelenleg hány tagja van a pártnak, a januári tisztújítás (Jakab Péter elnökké választása) óta hányan léptek ki, hányan léptek be.

Választ kaptak ugyan – jegyzi meg a lap –, ám ahogy fogalmaznak, „a Jobbikot érezhetően nem az a törekvés vezérelte, hogy konkrétumokkal terhelje a közvéleményt”.

„Ahogy azt Jakab Péter már a kongresszuson is elmondta: biztosan lesznek távozók és lesznek érkezők is. A legjobb mérőszám talán az, hogy a közvélemény-kutatók erősödést mértek a Jobbiknál. Számunkra pedig az a legfontosabb, hogy 2022-re készülve mindent megtegyünk a kormányváltásért és azért, hogy abban megkerülhetetlen, vezető szerepet töltsön be a közösségünk”.

(Forrás: nepszava.hu.Fotó: nepszava.hu)

Kapcsolódó híreink

Újabb ukrán vendégmunkás késelt.

bojtilaszlo

Felbomlott az ellenzéki összefogás Kaposváron

Dunai Tibor

Törvénytelenül juthat felügyelőbizottsági fizetéshez a szocialista polgármester

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben