28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Tiszakanyáron, Olaszliszkához hasonló lincshangulat uralkodik

Kedd este óta két járőrautó és egy csapatszállító mikrobusz áll B. Bertalan traktoros háza előtt.

A rendőrök így próbálják megvédeni őt, nehogy az olaszliszkai lincseléshez hasonló eset történjen Tiszakanyáron is, ott, mint ismert, Szögi Lajos (+44) elsodort egy kislányt, őt pedig bosszúból halálra verték.

Tiszakanyáron rendőrök őrzik a traktoros házát / Fotó: Pozsonyi ZitaTiszakanyáron rendőrök őrzik a traktoros házát / Fotó: Pozsonyi Zita

A traktoros kedd délután kanyarodás közben elgázolta a biciklijét toló Kanalas Nórát (†14), akinek rokonai gyilkosnak tartják őt és bosszúért kiáltanak.

Az ötgyermekes Kanalas János (44) otthonban tapintható a fájdalom. Az édesapa képtelen elfogadni, hogy imádott kislánya, a legkisebb gyermeke nincs többé.

– Ismerem jól a Bercit, napközben traktorozik, este pedig polgárőrként dolgozik. Biztos fáradt volt, amikor elgázolta a kislányomat – vélte János. – Még csak bocsánatot sem kért tőlem, amiért elvette tőlem a gyerekemet. Hogy bántanám-e, ha idejön? Hát persze, hogy bántanám. Melyik szülő hagyná az ilyet szó nélkül? – mondta az apa a Blikknek.

Forrás: blikk.hu

Kapcsolódó híreink

A Dessewffy Kastélyt akarta szétbontani a többszörösen visszaeső

Kiss Albert

Az Eleminek adott interjúja miatt jelentették fel a szakszervezeti vezetőt

Kemény János

Egyre több külföldi állampolgár kap támogatást Németországban

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben