28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Hírek Kiemelt

Talált egy bankkártyát, hát megcsapolta

A rendőrök 2020. május 31-én éjjel járőröztek Hajdúböszörményben, az Erdély utcában. Az egyenruhások észrevettek egy férfit, aki egy bankautomata mellett álldogált. Igazoltatták, majd amikor látták, hogy a nagycserkeszi lakos egyre idegesebb, a ruházatát is átvizsgálták. A járőrök a 29 éves férfinál 500 ezer forint készpénzt találtak, majd az autójában további félmillió forintot. Előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy a napokban talált egy pénztárcát, amiben jelszóval együtt volt egy bankkártya, erről vette le az egymillió forintot.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. – tette közzé a rendőrség sajtóosztálya.

Elemi.hu, képünk illusztráció: MTI/Mohai Balázs

Kapcsolódó híreink

“Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el”

Szabó Norbert

Csoportosan agyonvertek egy férfit. 3-4 év börtönnel megúszhatják

Dunai Tibor

Mi Hazánk: a magyar gyerekeknek követel kártérítést (Videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben