21.6 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

“Szóváltás” után gyilkolta meg munkaadóját

Egy büntetett előéletű férfi “szóváltás” után meggyilkolta munkaadóját Tatabányán.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és áldozata szóváltásba keveredtek egymással, majd a gyanúsított halálra verte munkaadóját.

A gyilkosság után a férfi a gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezte az áldozat holttestét, és azt a sértett tatai tanyájára szállította. Ott a szemétégetésre használt gödörbe helyezte a holttestet a szeméttel együtt, majd ezeket gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

A férfi nem most először kerül összetűzésbe a törvénnyel. Korábban védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, valamint lopás vétsége miatt is felelősségre vonták.

Hogy ez után mit keresett szabadlábon, arról nem szól a közlemény.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, valamint a bizonyítást veszélyeztetné, a büntetőeljárásban még ki nem hallgatott tanúkat jogellenesen befolyásolná, megfélemlítené.

Kapcsolódó híreink

93 éve született Puskás Ferenc

Dunai Tibor

Tizennyolccal emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Dunai Tibor

Szabad utat kapott Hollywood az újrakezdésre a kaliforniai kormányzótól

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben