23 C
Budapest
2020. augusztus 8., szombat
Elemi.hu
Bűnügy

Szorgos kis gyűjtögetőket fogott a rendőrség

Az eljárás adatai szerint egy testvérpár, egy 42 éves nyirádi és egy 44 éves berhidai férfi, továbbá 45 éves szintén nyirádi ismerősük 2020. áprilisától kezdődően papkeszi és berhidai ingatlanokból loptak különféle tárgyakat.

Egy telephelyről szerszámokat és egy értékes számszeríjat, egy házhoz tartozó melléképületből köszörűgépet, vízszivattyút és satupadot, míg egy családi házból fűnyírót és rollert vittek el. A balatonalmádi nyomozók a bűncselekmények bejelentését követően adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként azonosították az elkövetőket, és 2020. július 30-án és 31-én elfogták őket. A három férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Mindhárom személy ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. A testvérpárt a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását. Harmadik társuk, a 45 éves nyirádi férfi szabadlábon védekezik. A nyomozók a gyanúsítottak otthonában tartott kutatás alkalmával megtalálták az ellopott tárgyak egy részét, melyeket lefoglaltak.

A rendőrök még vizsgálják, hogy a gyanúsítottak összefüggésbe hozhatók-e további hasonló bűncselekmények elkövetésével.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Hamis bútorokat foglalt le a NAV – Mutatjuk mire kell gondolni

Szabó Norbert

Bűnösnek vallotta magát a halálkamion sofőrje

Dunai Tibor

Nagy mennyiségű kábítószert találtak egy érdi dílernél

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben