3.4 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Szétverték a mentőautót a rokonok.

Nyíregyháza majdnem Olaszliszka lett…

Nyíregyháza — Szétverték a kiérkező mentőautót a rokonok, akik segítséget hívtak egy férfihoz. A bajba jutott ember rokonai telefonáltak a segélyhívó számra, hogy azonnali segítséget kérjenek szerettükhöz. Ám vélhetően sokallták a mentők kiérkezésének idejét, emiatt szétverték a helyszínre érkező mentőautót ahelyett, hogy az ápolók munkáját segítették volna.

A Blikk információja szerint a rokonság annyira felpaprikázott hangulatban volt, hogy azonnal nekiestek a járműnek, amint az begördült a címre.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya arról tájékoztatta a Blikket, hogy a család által soknak talált idő mindössze 5 perc volt. Ennyi idő telt el ugyanis a bejelentés és a mentőautó helyszínre érkezése között.

– A kiérkező esetkocsi személyzetét szitkozódva, fenyegetőzve fogadták, a kollégák a fizikai agressziótól tartva azonnal rendőri segítséget kértek, és mivel ki sem tudtak szállni a kocsiból, elhagyták a veszélyes helyszínt – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője megkeresésünkre. Ezt látva a társaság annyira feldühödött, hogy ütni, rúgni kezdték az esetkocsit. – Egy betondarabbal karosszéria-sérülést is okoztak. A rendőrségi eljárás folyamatban van – tette hozzá Győrfi.

A Blikk úgy értesült, hogy a jármű hátsó ajtaját cserélni kellett, és az ablakát bezúzták. Kérdéseinkkel kerestük a rendőrséget csütörtökön, de lapzártánkig nem érkezett válasz. (Blikk)

Kapcsolódó híreink

„Ez tényleg egy igazi sikertörténet” – villáminterjú Árgyelán Jánossal

Szabó Norbert

A Google ellen tüntettek a Pesti Srácok

Dunai Tibor

Már férfiak is rákattantak az ördögszáj plasztikára

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben