4.6 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Szeméthalmok, sufnisorok és drogosok Zuglóban

A blogger lepusztult városrészekről, romló közbiztonságról, az utcán szétszórt szemétről és fecskendőkről készített videókat.

A Magyar Nemzet újságírói a Facebook-oldal kezelőjével tett zuglói látogatásukon azt tapasztalták: a kerület egyes közterületeinek állapota kirívóan leromlott az elmúlt években. A blogger a Bosnyák tér mögötti, egykori Csömöri úti sportpályát, a Fogarasi út végi, egykori Match közért környékét, valamint az Öv utcai senki földjét nevezte meg a leglepusztultabb területeknek.

Zugló polgármestere annyival intézte el a kérdést, hogy szerinte a Városkép Romboló nem önkormányzati területeket filmezett, így nincs hozzá köze.

(Hír TV)

Kapcsolódó híreink

Továbbra is előfordulhatnak a boszniaihoz hasonló kitörések

Dunai Tibor

Nem jutnak be a magyar pártok a szlovák parlamentbe?

Kemény János

Németország: Két hónapos csecsemőt ejtett túszul az afrikai menekült

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben