28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Szemeteszacskóval fojtotta meg, majd sósavval öntötte le az élettársát

A vádlott és a sértett az interneten ismerkedtek meg, 2019. április elején egy dávodi házban költöztek össze, amit a sértett bérelt. Május elején a vádlott is bejelentkezhetett az ingatlanba. A nőnek nem volt munkája, a sértett közmunkásként dolgozott és alkalmi munkákat is vállalt, így a férfi keresetéből éltek. Ennek ellenére az emberöléssel vádolt nő otthon a házimunkákat sem végezte el és azt akarta, hogy a férfi további alkalmi munkákat vállaljon.

 

Ezek miatt a vádlott és a sértett sokat veszekedtek, majd egy idő után a férfi többször felszólította a nőt, hogy költözzön el a házból. A vádlott azonban nem volt hajlandó költözni, hanem többször a férfit próbálta kiköltöztetni az ingatlanból. 2019 július 7-én este a vádlott és a sértett ismét összevitatkoztak, ami során a sértett adott egy pofont az ágyban ülő vádlottnak, mire a nő a járóbotját megragadva a sértett nyakára ütött. A férfi idegességében kiment a lakásból, majd a fájó torkára bevett egyet a vádlott gyógyszerei közül. Ezután kiment a lakásból és a bevett nyugtatótól a teraszon eszméletlen állapotban hasra vágódott.

 

A vádlott a zuhanás hangjára kiment a lakásból, majd amikor meglátta a teraszon fekvő eszméletlen sértettet, visszament a lakásba és nem hívott segítséget. Kis idő múlva a nő visszament a teraszra és a még mindig eszméletlen férfi fejére egy nylon szemetes zacskót húzott, azt a nyakán szorosan megkötötte. Ezután a sértett lábára egy kötelet kötött, majd az ingatlan veteményesénél lévő gödörbe húzta a sértett testét, sósavval és hypoval öntötte le és betemette.

 

Amikor két nap múlva a munkatársak és az ismerősök érdeklődni kezdtek a sértett után, a vádlott azt állította, hogy a férfi külföldre ment dolgozni. Ennek igazolására a vádlott a sértett telefonjáról sms-eket küldött a saját telefonjára, illetve az érdeklődőknek is. Néhány nap múlva a vádlott a sértett testét az udvar végében lévő szemetesgödörhöz húzta, itt is leöntötte még sósavval és hypoval, majd elhantolta. A sértett tetemét a rendőrök 2020. július 24-én találták meg és a nőt őrizetbe vették.

 

A bevett gyógyszer miatt védekezésre képtelen állapotba került férfi halálát fulladás okozta, amit a vádlott idézett elő a férfi halálát kívánva. A vádlott az ölést aljas indokból követte el, azért, hogy a sértett által bérelt és fizetett házból ne kelljen kiköltöznie.

 

A letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű nőt a főügyészség aljas indokból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja és végrehajtandó fegyház, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

 

Elemi.hu, képünk illusztráció

Kapcsolódó híreink

Már kúsznak is vissza az elvtársak: Lamperth Mónika lehet Budapest főjegyzője

Szabó Norbert

Fáklyaként lángoló autók – így “ünnepel” Franciaország

Irányi Dániel

Wass Albert mű is bekerült a Nemzeti Alaptantervbe

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben