3.4 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Hírek

Szemetelt, rendőrökre támadt, közmunkával megúszta

A Nyíregyházi Járásbíróság október 1-jén rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt 103 óra közérdekű munka büntetést szabott ki K.J-vel szemben.

K.J. szeptember 28-án a késő esti órákban Nyíregyházán, a Debreceni út egyik kereszteződésénél szemetet dobált az úttestre, félmeztelenül hangoskodott. A járőr felszólította a férfit a cselekménye abbahagyására, és vele szemben helyszíni bírságot szabott ki. Ezt követően azonban a férfi viselkedése agresszívvá vált, trágár szavakkal verekedésre hívta ki az intézkedő rendőrt. K.J. a támadó magatartással csak azt követően hagyott fel, hogy vele szemben a rendőrök testi kényszert és kényszerítő eszközt alkalmaztak. A bírósági tárgyaláson a férfi beismerte tettét, azt megbánta, a vele szemen intézkedő rendőröktől bocsánatot kért.

K.J. a közérdekű munkát szabadidejében, díjazás nélkül köteles végezni. Amennyiben munkakötelezettségének nem tesz eleget, a közérdekű munkát a bíróság szabálysértési elzárásra változtatja át.

Az elkövető etnikumáról nem közöltek információkat.

(Szabolcshír)

Kapcsolódó híreink

Harmincan támadtak egy társaságra Balatonakaliban

Irányi Dániel

Nemzetközi droghálózatot számoltak fel

Dunai Tibor

Legyünk büszkék! – A „magyar Linné”, Kitaibel Pál (1757-1817)

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben