20.9 C
Budapest
2020. július 13., hétfő
Elemi.hu
Kiemelt Vélemény

Szándékosan köhögik le a járókelőket Kecskemét belvárosában

Miközben sokan azon dolgozunk, hogy a veszélyhelyzet szükségeltette új szabályok rutinná idegződjenek az életünkben, hogy óvjuk szeretteinket és a környezetünkben élő embereket a koronavírus-fertőzéstől, egyesek tudatáig még mindig nem jutott el, hogy milyen helyzetben van az ország. Kecskeméten néhány fiatal szándékosan köhögi le a járókelőket, merő szórakozásból.

5-6 fiatal ma délután a Petőfi Sándor utca és a Dobó körút kereszteződésében úgy gondolta, hogy jó móka lesz teleköhögni a zebránál átkelésre várakozó járókelők arcát. Kolléganőmmel beszéltem telefonon munkaügyben, épp egy forgatásról tartottam hazafelé, amikor találkoztam a részben maszkot viselő, részben maszk nélküli fiatalokból álló társasággal. Az akció egészen szervezettnek tűnt. Körbekerítettek, az egyik jobbról, a másik balról jött, és erőltetett hangon krákogni kezdtek, a nyakamba, az arcomba.

Bevallom, megbénultam. Nem jutott eszembe abban a pillanatban, hogy egy fotót készítsek, és az sem, hogy feljelentést tegyek. Hátranéztem, és azt láttam, hogy pár méterre tőlem a csapat megállt, és rajtam röhögött. Otthon értesítettem a rendőrséget egy órával később. A segélyhívón bekapcsolt munkatárs lejegyezte az általam elmondottakat, majd megkért, hogy maradjak elérhető. Nem sokkal később jött a telefon a kecskeméti rendőrkapitányságról. A rendőrség munkatársa, akivel beszéltem, azt mondta, valószínűleg heccnek szánták a fiatalok ezt, és megköszönte a bejelentést.

Hecc? Komolyan? Nincs ezeknek a fiataloknak idős és/vagy betegséggel küzdő szerettük, ha már ők nem félnek céltalanul lófrálni az utcákon? Ha van, ha nincs, nem volt joguk ahhoz, hogy veszélyeztessenek másokat. Ezek után tiszta szívemből kívánom, hogy teljenek meg a közterületek járőrökkel, katonákkal, és igenis legyen fokozott ellenőrzés…

Forrás: hiros.hu

Kapcsolódó híreink

A TikTok tényleg ennyire veszélyes?

Dunai Tibor

Tettenérés! Elfogták a Mi Hazánk belvárosi irodájának rongálóját

Dunai Tibor

Svédország muszlim uszodát nyit Stockholmban

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben