5.8 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Hírek

Svédország: A fejét rugdossák a lánynak, miközben azt üvöltik “öld meg”

Jelenleg nem világos, hogy a brutális bűncselekmény pontosan hol történt. A lap szerint a videót február elején vették fel, és egy „Husszein” nevű férfi töltötte fel a fiatalok között népszerű közösségi média platformra, a Snapchat-re.

A videó azt mutatja, hogy egy banda brutálisan bántalmaz egy svéd lányt. Amíg a verés zajlik, a videót felvevő személy azt kiáltja, hogy „öld meg,  wallah”. A wallah arab kifejezés, mely azt jelenti “Allahra esküszöm”. Ezenkívül ugyanaz a személy azt is üvölti, hogy “törjétek el a bordáit”.

A videó azóta virálissá vált a svéd neten. Több hozzászólásban is az olvasható, hogy egyre gyakoribbak az ilyen támadások svéd lányok és nők ellen.

Kapcsolódó híreink

A migráció már komoly üzlet lett, afgán embercsempészeket tartóztattak le

Kiss Albert

Zaklatta, fenyegette, leköpte és megütötte élettársát egy hajdú-bihari rendőr

Szabó Norbert

A pesti vásárló 119 ezret, a szabolcsi 62 ezret költ

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben