16.1 C
Budapest
2020. április 4., szombat
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

Svéd nőt erőszakolt egy afrikai férfi

A svéd rendőrség tett közzé egy fantomképet az afrikai férfiről, aki az erdőben támadt egy futó nőre. Kést szorított a torkához, majd megerőszakolta.

Az áldozat egy erdei ösvényen kocogott Dél-Stockholm egyik kerületében, Sköndalban, mikor elhaladt egy ismeretlen színes bőrű férfi mellett, aki azonnal megragadta a karjánál, bevonszolta az erdőbe, majd kést szorított a torkához és megerőszakolta.

Az áldozat kihallgatása utána a rendőrség egy részletes fantomképet tett közzé az elkövetőről. Egy 180 magas, sötét bőrű, rövid, fekete hajú, sötét szemű, borostás férfi személyleírását adta meg, aki sötét ruhát viselt.

Weboldalán a svéd rendőrség beszámolt róla, hogy

Dél-Stockholmban az utóbbi időszakban drasztikusan megnövekedett a nemi erőszakok száma. Az esetek legalább annyi hasonlóságot mutatnak, mint amennyi eltérést.

Az eset még februárban történt, ám a tettest továbbra sem sikerült elfogni.

(voiceofeurope.com nyomán)

Kapcsolódó híreink

Egyesülni szeretne a Párbeszéd és az LMP

Dunai Tibor

Juventus: négyhavi fizetésükről mondtak le a klub játékosai!

Kemény János

Láncra vert, megkínzott gyerekeket találtak egy nigériai korániskolában

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben