28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy

Súlyos testi sértésért mindössze két év felfüggesztett

A Pécsi Járásbíróság tárgyaláson kívül meghozott büntetővégzésével F. Gy. vádlottal szemben súlyos testi sértés bűntette miatt 6 hónap börtönt szabott ki, amelynek végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2019. október 1. napján 19 óra körüli időben a pécsi Zsinagóga előtt csatlakozott Sz. R. K. sértett férfihez és a társaságában tartózkodó három kiskorú lányhoz. A vádlott a helyszínen egy ismeretlen személlyel telefonbeszélgetést folytatott, amely során elhangzott részéről az, hogy „akkor most üssem szét, akkor most verjem meg?”, majd a telefonját átadta az egyik kiskorú lánynak, hogy az ezt követő eseményeket Messenger videohívás formájában rögzítse, illetve közvetítse.

A vádlott a telefonja átadását követően odalépett S. R. K. sértetthez és őt félig hátulról bal arcfelén ütötte, majd a sértettet földre vitte és több alkalommal ököllel megütötte a fején és a felsőtestén, mindeközben hangosan, trágár szavakkal szidalmazta őt.

A sértett a bántalmazás alatt a földön fekve összehúzta magát, illetve a kezeivel az ütések elhárítására irányuló mozdulatokat tett, amelynek során a vádlott egyik ütése következtében a jobb kéz III. ujjának középperc ficamát szenvedte el, mely nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülés. A sértett ezen kívül a bal halántéktájék zúzódását, bőr alatti vérbeszűrődését is elszenvedte, mely nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülés.

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

Előállítottak egy férfit a nantes-i székesegyházban keletkezett tűzzel kapcsolatban

Dunai Tibor

Vascsővel verte fejbe a 83 éves bácsit, majd kirabolta

Kiss Albert

Letartóztatták a nigériai erőszaktevőt

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben