Sörrel a kézben vágta orrba a fiatal nőt a Maliból érkezett bevándorló

By on 2019.10.04. 0 531 Views

Nagy felháborodást keltett Olaszországban az a biztonsági kamera felvétel, melyen az látszik, hogy egy férfi arcon üt egy járókelő nőt fényes nappal az utcán.

A fiatal nőt az Arezzo-i vasútállomáson támadta meg a férfi. A megtámadott nőnek eltört az orra a támadásban.

A 35 éves, Maliból származó férfit azóta azonosította és el is fogta a rendőrség – írja az Il Messaggero.

Az esetről Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter beszámolt a Facebook oldalán:

Az utóbbi hónapban ez már a negyedik hasonló eset, ami bejárta az olasz médiát. A negyedik eset, ahol minden ok nélkül bántalmaztak olasz nőket bevándorlók.

Szeptember 9-én az észak-olasz Lecco vasútállomása aluljárójában lökött le a lépcsőn a földre egy 24 éves Togo-i migráns egy számára teljesen ismeretlen 18 éves olasz diáklányt. Majd tovább haladva egy 56 éves nő arcába vágott bele ököllel. A nő azon nyomban elterült a földön, annyira erős volt az ütés.

Még aznap a reggeli órákban a közép-olasz Terracina utcáján verte meg minden ok nélkül egy házi őrizetből elszökött 26 éves marokkói migráns egy olasz nőt.

Szeptember 17-én pedig Torinóban vert meg egy 34 éves marokkói bevándorló egy 30 éves olasz lányt a város Barriere di Milano negyedében. A drog behatása alatt álló észak-afrikai férfi e kiérkező katonai rendőrökre is rátámadt, és csak elektromos sokkolóval tudták leállítani.