17.7 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Bűnügy

Sorozatosan loptak a repülőtéren

A gyanú szerint három lett férfi hónapokon keresztül dézsmálta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik üzletének árukészletét. 

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói feljelentés alapján indítottak eljárást, mivel ismeretlenek 3 millió forintot meghaladó értékben loptak dohányárut, parfümöket, szeszes italt egy reptéri üzletből. A nyomozás során a rendőrök beazonosítottak egy lett férfit, aki az adatok szerint múlt év őszétől több alkalommal vásárlóként járt az üzletben, illetve beazonosították két társát is, akikkel az elkövetések idején együtt mozgott a repülőtér területén.

A három férfit 2020. március 6-án fogták el, miután az Egyesült Királyságból Budapestre érkeztek egy menetrend szerinti repülőgéppel. Csomagjaikban és ruházatukban közel 47 ezer angol fontot találtak a rendőrök. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Kapcsolódó híreink

Hét év fegyházbüntetésre ítélték a magatehetetlen nőt megerőszakoló férfit

Szabó Norbert

Idős férfit ütött le, majd a földön fekvő sértettől elvette az értékeit

Kiss Albert

Igazi zseni: Egy cipővel akarta megvesztegetni a rab a gyulai fegyőrt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben