17.7 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Bűnügy

Sokallta a jegy árát, verekedni akart

Egy utas soknak találta a jegy árát, és ezt az alábbi videó tanúsága szerint nem túl kulturált módszerekkel jelezte. A buszsofőr az alábbiakat írta a Facebookon:

“Szegedi kezdő trolivezető vagyok lassan egy éves jogsival. 19:33 kor felszállt az illető Mars téren, nem akarta igazolni utazási jogosultságát, majd sokkalta a jegy árát, innentől kezdődik a videó, nem akarta elhinni, hogy 1000 forintból 550 jár vissza (450 a menetjegy), aztán mondtam üljön le, majd mint hallható mit mondott, válaszom az volt: ne üssön meg, mert börtön jár érte, ekkor kezdett köpdösni, ekkor álltam meg (mindezt azért írom, mert nem tisztán hangzanak válaszaim) szomorú, hogy ilyen megtörténik.”

Agresszív utas egy szegedi trolin

Majdnem megverte a trolit vezető sofőrt az utas, mert sokallta a menetjegy árát. (Katona Levente videója)

Közzétette: Civilhetes – 2019. december 27., péntek

"A stílus maga az ember"

Agresszív utas egy szegedi trolin (Katona Levente videója)

Közzétette: Civilhetes – 2019. december 27., péntek

Kapcsolódó híreink

Kocsit lopott részegen, jogosítvány nélkül

Kiss Albert

Drog, géppisztoly, lőszer: ezt találta a rendőrség a miskolci autókereskedőnél

Szabó Norbert

Elfogták a Népfürdő utcai gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben