21.6 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Sarkadi drogterjesztőket fogtak a rendőrök

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult két férfi Sarkadon. A tiltott bódító hatású szert a nyomozás eddigi adatai alapján egy tiszaföldvári pártól szerezték be. A rendőrség a három férfit és a nőt őrizetbe vette.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat és egy nőt fogtak el 2020. június 4-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói, valamint a Közterületi Támogató Alosztály és a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei.

A nyomozás eddigi adatai szerint a csoport tagjai közül két sarkadi férfi Sarkadon terjesztett tiltott bódító hatású szert. Az anyagot a gyanú szerint egy tiszaföldvári pártól vásárolták. A rendőrök Cibakházán, a pár férfi tagjának lakókocsijában kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. Emellett a négy gyanúsítottól összesen több mint 2 millió forint készpénzt, valamint az anyag adagolásához használt mérleget, fóliát foglaltak le. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 31 és 32 éves sarkadi férfiakat, valamint az 53 éves tiszaföldvári férfit és élettársát is őrizetbe vette.

(Police.hu)

Kapcsolódó híreink

Több mint két hónap szünet után ma újraindul a magyar futball

Dunai Tibor

Lezárták az olasz kikötőket a migránsokkal érkező NGO-hajók előtt

Dunai Tibor

Bakay Kornél Trianonról: az embernek a lelke szétesik, ha felidézi, mert meg lehetett volna akadályozni

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben