14.2 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Hírek Külföld

Saját otthonában holtan találtak egy korrupcióellenes kárpátaljai vámtisztet

Nem tudni, hogy van e összefüggés az eset és aközött, hogy a vámszolgálat tisztje aktívan részt vett a csempészet elleni harcban.

Az 50 éves vámtiszt haláláról Viktor Ivanusz, a megyei vámszolgálat vezetője értesített a közösségi hálón. Az áldozatot, Vaszil Jankovszkit saját családtagjai találták meg élettelenül a lakásában. Ivanusz szerint ugyan semmi nem utalt erőszakos halálra, ám megjegyzi, az elhunyt évek óta kivette részét a vámszabályok körüli törvénytelenségek felderítésében, a csempészés elleni harcban.

A rendőrség a btk. 115. cikke 1. része alapján (szándékos emberölés) indított eljárást. A halál okát az igazságügyi szakértői vizsgálat állapítja meg.

Forrás: KÁRPÁTHÍR

Kapcsolódó híreink

Visszaeső pedofil

Kemény János

Alkohollal védekeztek a koronavírus ellen – kár volt

Kemény János

Soproni Tamás kijátszotta a “náci-kártyát”

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben