9.8 C
Budapest
2020. március 30., hétfő
Elemi.hu
Hírek Sport

Ronaldinho jól mulat a börtönben, szopós malacért focizik (videó)

A világhírű brazil labdarúgó, Ronaldinho napok óta egy paraguayi börtönben van, mert hamis útlevéllel próbált belépni az országba. De a focista jól érzi magát, egy 16 kg-os szopós malac elnyeréséért focizik.

Öt gól és hat gólpassz a mérlege a világhírű brazil labdarúgónak, Ronaldinhónak a paraguayi börtönben rendezett futballmérkőzésen. A korábbi világbajnok és testvére azért kerültel napokkal ezelőtt rácsok mögé, mert hamis útlevéllel próbáltak belépni Paraguayba.

Miközben ügyvédei a szabadulásán dolgoznak, a korábbi brazil válogatott igencsak jól érzi magát. Részt vesz a börtön futballbajnokságán, ahol az első meccset vezetésével együttese 11:2-re nyerte. Az a csapat, amely végül megnyeri a tornát egy 16 kg-os, szopós malaccal gazdagodik.

Érdemes azért jelezni, Ronaldinho nem az igazán a veszélyes bűnözők között él, mit több, ügyvédei mindig friss ételt juttatnak be neki minden nap.

 

 

Kapcsolódó híreink

Rendkívül alacsony részvétel a dunaújvárosi időközin

Dunai Tibor

Hamarosan működésképtelen lehet a rendőrség?

Kiss Albert

Szexuális ragadozó végezhetett Henivel, akit egy fagyasztóba rejtett

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben