14.6 C
Budapest
2020. május 28., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Román kisbusz vontatta a kisbuszt ami meg az utánfutót.

Egyre több a balesetveszélyes elmebeteg az utakon…

 

A rendőrség honlapja számol be arról a karavánról, amit az M1-esen kapcsoltak le hétfő reggel, meg is bírságolták egy sofőrt. (Én speciel még egy 90 napos elzárásra is becsuktam volna-szerk.)

Az történt, hogy a járőrök reggel 7 órakor intézkedtek egy Budapest irányába közlekedő, szabálytalan vontatást végző kisbusz vezetőjével szemben:

A JÁRMŰ EGY MÁSIK, UTASOKAT IS SZÁLLÍTÓ KISBUSZT VONTATOTT, AMI UTÁN EGY NAGYMÉRETŰ UTÁNFUTÓ VOLT KAPCSOLVA.
Mindez így nézett ki:

A rendőrök a román honosságú járműveket a szabálysértés megszüntetése és a baleset megelőzése érdekében a legközelebbi autópálya-lehajtóig kísérték, ahol a gépkocsivezetőt megbírságolták.

Több hasonló eset is volt a közelmúltban: áprilisban egy romkisbusz robogott végig az országon, június elején pedig a megengedettnél több mint 500 kilóval nagyibb súlyt vontatott egy román autós az M3-ason. (index)

Kapcsolódó híreink

“A szeretet nagyon leleményes” – dr. Müller Cecília húsvéti téjékoztatója

Joó György

Aiquam et elit eu nunc rhoncus

Ghost Spy

Hatmillió forint készpénzt találtak a nyomozók az őrbottyáni drogdíler lakásán

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben