21.2 C
Budapest
2020. június 4., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Robogóról lőtt rá a járókelőkre a többszörös visszaeső férfi

A Tatabányai Járási Ügyészség a fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt folyamatban lévő ügyben a letartóztatása hosszabbítását indítványozta annak a férfinak, aki engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverét használta egy járókelő férfival és nővel szemben.

 Április 25-én délelőtt egy férfi és egy a Tatabányán, a Borbála úton sétált, amikor egy férfi motorkerékpárt vezetve azt kiabálta a sétáló férfinak, hogy „meghalsz kutya”. Pár másodperc múlva ennek a férfinak a bűntársa, akit a rendőség később bűnügyi őrizetbe vett, az általa vezetett motorkerékpárral felhajtott a járdára és egy-két méter távolságból, a sétáló férfira és nőre célozva két lövést adott le az engedély nélkül tartott gáz-és riasztó fegyveréből.

A járókelők  nagyon megijedtek, átmentek a túloldalon lévő járdára, azonban a lövést leadó férfi a motorkerékpárral követte őket, majd egy méter távolságból ismét rájuk lőtt.

A nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vette a lövést leadó, többszörös visszaesőnek minősülő férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság 2020. április 28. napján rendelte el a bűnismétlés veszélye miatt.

Az ügyészség indítványozta a letartóztatás kettő hónappal történő meghosszabbítását, mert a bűnismétlés veszélye változatlanul fennáll.

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

Nem vicc: Ivartalanítaná az 50 feletti férfiakat egy amerikai liberális politikus

Kiss Albert

„Ne legyen a gyerekem kísérleti nyúl!”

Gabay Dorka

Többek között csecsemővel is fajtalankodott, mégis sokallja a büntetését

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben