28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Rendőrkézen Renátó, a sorozatbetörő

Négy bűncselekmény elkövetését ismerte be a dorogi nyomozóknak a 28 éves N. Renátó.

Három bűncselekményt követett el a gyanú szerint 24 óra alatt N. Renátó.

A 28 éves férfi április 25-én éjszaka a kerítésen át bemászott egy sárisápi családi ház udvarára, és onnan egy hintaágyat tulajdonított el.

Ugyanezen az estén megpróbált egy sárisápi lakatos műhelybe bejutni, de miután nem tudta felfeszíteni a zárat, továbbállt.

Ezután egy közeli garázshoz ment, aminek ajtaját befeszítette, és onnan ellopott egy segédmotoros-kerékpárt.

Mindezek után még bement az udvaron található műhelybe, ahol különböző kéziszerszámokat vett magához, majd távozott. A tulajdonosok reggel vették észre a lopásokat, ezután tettek feljelenést a rendőrségen. A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói rövid időn belül azonosították és másnap elfogták a feltételezett elkövetőt. A férfi otthonában tartott kutatás során az ellopott holmikat is megtalálták, amiket visszaadtak tulajdonosaiknak.

N. Renátó gyanúsítotti kihallgatásán a fenti három esten túl még egy bűncselekmény elkövetését is beismerte. Elmondta, hogy 2019 novemberében egy parkoló tehergépkocsiból eltulajdonított két akkumulátort. A férfi ellen kétrendbeli lopás bűntett, egyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kapcsolódó híreink

Hidegfront érkezik a jövő hét elején, majd ismét melegszik az idő

Szabó Norbert

Letartóztatták azt a férfit, aki mellkason szúrta és megölte testvérét

Szabó Norbert

Megölte majd megerőszakolta a 88 éves nőt. Életfogytiglan

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben