27.7 C
Budapest
2020. augusztus 8., szombat
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

“Reménytelen csávó vagy, baszd meg” – véli Göd DK-s alpolgármestere a momentumos polgármesterről

Olvasónk hívta fel a figyelmünket az “összefogás” által irányított Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testületi ülésére, ahol magasröptű értekezések, színvonalas viták folytak, és felhőtlen hangulat uralkodott.

Az ülés végére a kissé türelmetlennek tűnő DK-s alpolgármester, Lőrincz László – a demokráciára hivatkozva – arra “kéri” a momentumos Balogh Csaba polgármestert, hogy előbb szavazzanak, aztán vitatkozzanak.

A polgármester válaszában a “demokrácia” fogalmának értekezésébe kezd, mire Lőrincz László egy “Hű baszd meg” kiszólás kíséretében a fejét csóválja, majd bővebben is kifejti véleményét a polgármester személyéről:

Reménytelen csávó vagy, baszd meg.

Az ominózus párbeszéd a videó végén, -4 és -3 perc között látható/hallgató:

Közzétette: Göd – 2020. június 29., hétfő

Tanulságos kis történet, több szempontból is. Egyfelől fel kell tennünk magunknak a kérdést: ez az a viselkedési forma, ami elvárható egy képviselőtől? Tényleg ennyire lealjasult a magyar közélet, hogy csak ilyen emberekre telik?

A másik pedig, hogy a nagy összeborulás – az Összefogás, vagy Egység Front, ha úgy tetszik – mindössze addig tartott, míg hozzásegítette a pártokat és politikusaikat a pozíciók megszerzéséhez, innentől kezdődhet az érdekek harca, a város rovására.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Több pedofilt és erőszaktevőt is köröz a rendőrség

Kiss Albert

Így képzi a kutyakölykeit a rendőrség (Videó)

Szabó Norbert

A pesterzsébeti MSZP-DK-Jobbik első dolga a saját bérük megemelése volt

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben