22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Külföld

Rekonstruálják a kijevi Majdanon történt tömegmészárlást

Az Állami Nyomozó Iroda (DBR) nyomozói a 2014-ben történt tömeggyilkosságot próbálták rekonstruálni a az Insztitutszkij utcán.

A DBR sajtószolgálatának tájékoztatója szerint az iroda detektívjei, kriminalistái valósághű helyzetben kísérelték meg a lehető legpontosabban behatárolni azokat a helyeket, amelyekből célzott lövéseket adtak le a demonstráló tömegre.

A szakemberek a munkába bevonják az igazságügyi orvos szakértőket és ballisztikai vizsgálatot is elvégeznek. A közeli napokban folytatják az események helyszíni rekonstruálását a tömegmészárlás egyéb helyszínein, így a Függetlenség-téren és a Hrescsatyikon.

A portál emlékeztet, hogy az Állami Nyomozó Iroda kezdeményezésére havi rendszerességgel beszámolnak a Majdan ügyében zajló nyomozás eredményeiről.

Forrás: ua.news/KárpátHír

Kapcsolódó híreink

Több katonát megöltek az iszlamisták a Fülöp-szigeteken

Kiss Albert

Az AfD a legnépszerűbb párt Németország keleti részén.

bojtilaszlo

Már létezik ortodox zsidó gengszter rap is!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben