17.3 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Rázárta a tolvajra az ajtót a bolti eladó

A vádirat szerint a nő 2020. január 31-én 11 óra 45 perckor megjelent a dorogi boltban, ott az eladóval közölte, hogy a mobiltelefonját szeretné értékesíteni, illetve másik készüléket vásárolni. A vádlott kérésére a bolti eladó több készüléket kitett a pultra, hogy választhasson közülük. Közben az eladó más vevőt is kiszolgált. Az elkövető ezt kihasználva a neki bemutatott és a pulton hagyott készülékek közül a kabátja zsebeibe rejtett egy darab 54.600,-Ft értékű, és egy darab 38.900,- Ft értékű  mobiltelefont.

Ezt követően a nő közölte az eladóval, hogy mégsem adja el a telefonját, és nem is vásárol semmit, majd az üzletet el kívánta hagyni.

Az eladó azonban a lopást észlelte, ezért az üzlet ajtaját belülről bezárta, és a vádlottat visszatartotta, aki az eltulajdonított telefonokat ezután visszaadta.

A nőt 2018-ban a bíróság csalás vétsége miatt 1 év 2 hó, végrehajtásában 2 év 6 hónapra felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat fogházbüntetésre, közügyektől eltiltásra ítélje, továbbá a korábban kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását rendelje el.

Elemi.hu, fotó illusztráció

Kapcsolódó híreink

Törött sörösüveggel raboltak ki egy kiskorút Ongán

Irányi Dániel

Román extrém sport: Autópályán terelte nyáját egy pásztor

Szabó Norbert

Miskolc után Mezőkövesden is rálőttek egy emberre, a rendőrség szerint csak megrongálták az ajtót

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben