21.6 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Hírek Külföld

Putyin transzformereknek nevezte az LMBTQ tagjait.

És a liberálisokat is leoltotta…

Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtótájékoztatót tartott Japánban, a G20-csúcstalálkozón. Itt kapott több kérdést is, ami a melegekkel és a melegjogok oroszországi helyzetéről szólt, ezen a téren ugyanis komoly nemzetközi kritikák érik Oroszországot, különösen Csecsenföldet.

Putyin válasza első részében hosszasan fejtegeti, hogy neki semmi problémája nincsen az LMBTQ-emberekkel, de tovább megy, és így folytatja:

„Már 5 vagy 6 nem van. Transzformerek… transz… nem is értem” (Video itt.)

Mindezt azok után, hogy Vlagyimir Putyin a Financial Timesnak adott interjút, amelyet a londoni üzleti napilap csütörtök este ismertetett online kiadásában. Az orosz államfő szerint a liberálisok „ma már nem diktálhatnak senkinek semmit ugyanúgy, ahogy azt az utóbbi évtizedekben próbálták”

Putyin megfogalmazása szerint a liberális eszme azt vélelmezi, hogy „semmit nem kell csinálni, a migráns büntetlenül gyilkolhat, fosztogathat, nemi erőszakot követhet el, mivel tiszteletben kell tartani az őt migránsként megillető jogokat”. A liberális eszme azonban elavulttá vált, mivel szembekerült a népesség túlnyomó többségének érdekeivel – mondta az orosz elnök. (Videó itt.) (444.hu/MTI)

Kapcsolódó híreink

Három embert ütött el egy járdára felhajtó furgon Budapesten

Dunai Tibor

Gyorsan fogy az oxigén az óceánokból a felmelegedés miatt

bojtilaszlo

A kislányok rémálma a gendersemleges mosdó Angliában

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben