26.1 C
Budapest
2020. július 3., péntek
Elemi.hu
Bűnügy

Prostituáltat csináltak az értelmi fogyatékos nőből

Egy pár prostitúcióra kényszerített egy szellemi fogyatékossággal élő, gondnokság alatt lévő nőt, akinek lakhatást biztosítottak a házukban — tájékoztatott a Zala Megyei Főügyészség.

A nőt 2018 februárja és szeptembere között többször is szexmunkára kényszerítették, a vádlott pár kiajánlotta a nőt férfiaknak, aztán megszervezték a találkozót, majd oda is szállították a megbeszélt helyszínre. Ebben egy harmadik fél is segédkezett, ő szervezte meg a találkákat és azoknak a helyszínét – ő a bűnügy harmadik vádlottja.

A nőt kétszer még Németországba is elvitték, ahol a piros lámpás negyedben kellett dolgoznia és extra szolgáltatásokat nyújtania. Második alkalommal már szállást foglaltak neki és szexhirdetésekkel szerezték a kuncsaftokat.

A nő prostitucióból származó bevételét az élettársak mindig elvették. A pár mindkét tagja munkanélküli volt, semmilyen segélyt vagy állandó juttatást nem kaptak, emellett pedig több hiteltartozásuk is volt, ezért teljesen mértékben a kihasznált nő keresetéből éltek.

A Zala Megyei Főügyészség folytatólagosan elkövetett emberkereskedelem bűntette miatt emelt vádat mindhárom elkövetővel szemben.

Kapcsolódó híreink

A rendőrség rajtaütött a miskolci szegregátumok drogdílerein

Szabó Norbert

Kisgyermekre támadt a kutya, vádat emeltek a gazda ellen

Szabó Norbert

Több kilométernyi kábelt lopott hat megyében egy bűnbanda

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben